Väliaikapäivitys

En tiedä tarvitseeko tätä erikseen kertoa, koska bloggailen muutenkin melko sattumanvaraiseen tahtiin vaihtelevista aiheista, mutta kerron sen silti. Kevään poikkeuksellisten olosuhteiden vuoksi blogiin ei nyt määrittelemättömän pitkään aikaan ilmesty uusista esityksistä kertovia tekstejä. No, ehkä digitaalisesti välitetyistä esityksistä, jos oikein kovat vieroitusoireet iskevät. Sen sijaan ne muutamat, vielä julkaisuaan odottavat, jo näkemistäni esityksistä kertovat tekstit julkaisen tänne sopivassa tahdissa. Sen jälkeen sitten katsotaan minne inspiraatio vie. Joitain kirjatekstejä ainakin on odottelemassa viimeistelyä, joten niitä saattaa pari ilmestyä kevään aikana. Muuten mennään mielen mukaan eli jos innostaa kirjoittaa jostain aiheesta, niin teen sen, jos ei huvita mikään, niin sitten en kirjoita mitään.

Tämä oli tämmönen infopläjäys, ettette ihmettele miksi kirjoitan jo perutuista / myöhemmäksi siirretyistä esityksistä. Tekstit ovat siis olleet julkaisujonossa odottamassa vuoroaan ja siksi ilmestyvät nyt, kun on aikaa ja energiaa viimeistellä ne. No olisitte te sen tajunneet varmasti muutenkin, joten vakuuttelin tässä kai vain itseäni. Hyvä minä, toivottavasti tajusin.

Parhainta terveyttä ja voimia kevääseen kaikille!