Vuodenvaihteen traditiot

En tehnyt lupauksia vuoden vaihtuessa, sillä eivät ne aiemmatkaan ole juuri konkretiaksi muuttuneet. Tunnistan sen, että teatterin saralla minua kiinnostaa yhä aktiivisempi rooli, mutta muun elämän aikataulujen mukaan on pakko edetä. Ihan kaikkeen ei voi lähteä mukaan, vaikka haluaisi, koska aikataulu ei anna myöten. Tarkoitus on kuitenkin jatkaa teatteriharrastusta tavalla tai toisella, joten pääosin lyhyempiä täsmäkoulutuksia ja omaehtoista treeniä luvassa.

Taidollisten ominaisuuksien ohella sitä kuuluisaa itsevarmuutta olisi hyvä löytää jostain roppakaupalla lisää. Vaikka itsekritiikki on ihan terve asia, se on omalla kohdallani jo aikaa sitten muuttunut rakentavasta hajottavaksi voimaksi. Joten, jos tälle vuodelle jotain tavoitetta pitäisi asettaa, niin se olisi löytää keinot oman keskeneräisyytensä hyväksymiseen.

 

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s