Voi veljet! (Tampereen Komediateatteri)

Mustanpuhuva farssi Voi veljet! tarjoilee juuri sitä, mitä odottaa sopiikin ja paljon sellaista, mikä ei sovi. Adoptio aikeinen pariskunta (Jukka Puotila ja Petra Karjalainen) päätyy henkilökohtaisesti merkittävän tapahtuman äärellä sellaiseen myllytykseen, että mikään minkä luuli vielä aamulla olevan varmaa ei enää päivän tullen vaikuta siltä. Tätä sekameteli soppaa hämmentävät vuorollaan myös Tomin (Jukka Puotila) veljet Dick (Jukka Leisti) ja nuorin, muttei suinkaan vähäisin syntipukki Harry (Tommi Raitolehto). Veljiensä vartijana Tom koettaa luovia hyvin kiperistä ja irrallisista ongelmista ulos parhaan kykynsä mukaan, mutta valheiden verkko alkaa hetki hetkeltä kutistua hänen ympärillään. Eivätkä pikkuveljet todellakaan helpota tilannetta tippaakaan lisäämällä jatkuvasti vahingossa tai hyvällä, mutta väärin suunnatulla, intentiolla mutkia matkalla kohti haavetta vastuullisesta vanhemmuudesta ja lapsiperheen arjesta.

Tyylilajilleen uskollisesti esitys sisältää runsaasti ovia, autuaan tietämättöminä paikalle pahimmalla mahdollisella hetkellä saapuvia hahmoja ja yllättävän yhteistyökyvyttömiä huonekaluja. Voi Veljet! on ronskin, ajoittain melko makaaberinkin, huumorin ilotulitus, joka jättää katsojalleen olosuhteisiin nähden varsin ilahduttavan tunteen kotiin viemisiksi.

Voi veljet!

Käsikirjoitus: Ray Cooney, Michael Cooney
Ohjaus: Panu Raipia
Rooleissa: Jukka Puotila, Jukka Leisti, Tommi Raitolehto, Petra Karjalainen, Mari Turunen, Aku Sajakorpi, Vesa Kietäväinen, Esa Anttila, Susanna Kaukonen