Improtaivas 2024 – Noin 3. Osa (Hannu Risku ja Simo Routarinne)

Kolmas päivä Improtaivaassa on painunut jo mailleen, joten aika hieman summata päivää. Täytyy myöntää, että mulla oli tänään sekä suuria vaikeuksia löytää yhteyttä muihin että ristiriutaisesti myös merkittävän tuntuisia yhteydenkokemuksia.

Päivä alkoi omalta kannaltani ”väärällä jalalla”, kun ennen leiriä loukkaamani jalka oli erityisen juminen ja kipeä heti aamusta. Joku siellä oli oikein kunnolla jumissa, kun nilkan ohella myös polvi iski kipukipinää aivoihin.

Samalla tuntui myös, että väsymys oli syönyt loputkin filtterit aivoista, joten aamusta saakka vähänkin korkeampi (äänen) intensiteetti söi energiaani. Sitä toki ei paljon ollut alunperinkään, mutta kaikki häly vaan vei virtaa kehosta ja sai aikaan vierauden tunnetta. Kehomieliyhteys alkoi piiputtaa ja liittyminen mihinkään ryhmään tai tekemiseen tuntui vaikealta.

Sitten kuitenkin vastapainoksi löytyi myös hyviä kontaktin hetkiä. Pieniä ja suurempia keskusteluja sekä lauluja, jotka korjasivat sitä yhteysvajetta, jonka kipuileva keho ja väsymys synnyttivät. Kiitos kanssaimproajille näistä hetkistä, ette uskojaan, miten tärkeitä ne minulle juuri tänään olivat ❤

P.S. Kirjoitan varmasti tästä kolmannestakin päivästä tarkemmin vielä kurssin jälkeen, kun saan ajatuksia paremmin koottua. Nyt aidosti tuntuu siltä, että lepo tulee tarpeeseen, jotta huomenna olisi hieman helpompi herätä ”oikealla jalalla” ja sanoa joo myös intensiivisemmille tekniikoille ja ääniympäristöille. Nyt ne vaan olivat liikaa valmiiksi ylikuormitetulle hermostolle.

Huomisiin!

Jätä kommentti